Monitorul de Suceava

Flutur a încheiat seria instalărilor primarilor liberali la Grămești, la depunerea jurământului de către Veronica Anechitei

Dana HUMOREANU

Învestirea primăriței din Grămești, Veronica Anechitei, a încheiat sâmbătă seria instalărilor de primari PNL la care a participat președintele filialei Suceava a PNL, Gheorghe Flutur. La ceremonie au luat parte, de asemenea, deputata liberală Angelica Fădor, șefa organizației femeilor liberale, și primarul PNL de Siret, Adrian Popoiu.

Gheorghe Flutur a apreciat că la Grămești a fost „una dintre cele mai frumoase surprize” ale alegerilor locale, când „o tânără profesoară de istorie, geografie și informatică a câștigat”. Președintele liberalilor suceveni a declarat că primărița „are proiecte ambițioase pentru comună”, „vizând recuperarea timpului pierdut pentru proiectul de apă-canal și modernizarea drumurilor”. Flutur i-a promis sprijin pentru rezolvarea oricărei probleme.

„Închei această acțiune de instalare a primarilor, de depunere a jurământului, cu sentimentul că echipa liberală de primari din județul Suceava este foarte puternică. Avem primari în marile municipii – Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei – și în orașe precum Siret, Gura Humorului, Vicovu de Sus, Salcea, Liteni, Dolhasca, Frasin, Broșteni. De asemenea, avem primari liberali într-o bună parte din comunele județului Suceava. Îmi exprim speranța că, așa cum au fost până acum modele liberale de administrație publică locală, vor continua să fie modele de succes, iar cuvântul de ordine va fi inițiativa și proiectele de dezvoltare”, a spus Flutur, transmițând urarea de succes tuturor primarilor din județul Suceava. 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 26 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.