Monitorul de Suceava

Fetele de la LPS Suceava au câștigat Cupa Moldovei

Gabriel TODERAŞCU

În cadrul pregătirilor pentru viitorul sezon competițional, echipa de handbal junioare III a Liceului cu Program Sportiv Suceava a participat zilele trecute la un turneu de pregătire la Onești, intitulat Cupa Moldovei. Fetele antrenate de Florin Ciubotariu au arătat o formă sportivă excelentă, izbutind să câștige toate cele patru partide disputate, după cum urmează: 35-18 cu LPS Roman, 35-22 cu Viitorul Tazlău, 27-16 cu CSO Buhuși și 21-15 cu gazdele de la OK Sport Onești, în finala competiției.

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii au desemnat-o pe Natalia Dumitraș cel mai bun portar, în vreme ce Maria Gîtman a ieșit golgheterul întrecerii.

Formația LPS Suceava s-a bazat la turneul de la Onești pe următoarele jucătoare: Natalia Dumitraș, Alexandra Carcea – Andreea Codreanu, Ioana Bota, Daria Bălan, Alisia Roman, Ștefania Cunițchi, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Ariana Râșcă, Ayana Negru, Emily Solcan, Erato Chiriazic, Maria Gîtman, Iulia Ailenei, Alexia Petruneac, Ioana Bălan și Ilinca Lahman.

„Sunt mulțumit de cum s-a prezentat echipa la Onești, izbutind să câștigăm un turneu puternic, cu 10 echipe participante. A fost ultima repetiție înainte de startul campionatului și am profitat pentru a rula tot lotul de jucătoare. Acum urmează să corectăm unele aspecte din jocul nostru și sper să debutăm cu dreptul în noul sezon”, a declarat antrenorul Florin Ciubotariu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.