Monitorul de Suceava Tenis de câmp

Festivitatea de premiere a Cupei Monitorul a constituit din nou un prilej de întâlnire pentru tenismenii din județ

Gabriel TODERAŞCU

Sâmbătă, într-un cadru festiv, la Complexul Sportiv „Unirea” din Suceava a avut loc festivitatea de premiere a celei de-a XV-a ediții a Cupei Monitorul. A fost din nou o competiţie maraton, întinsă pe durata a șapte luni, însumând aproape 800 de meciuri. Cei peste 200 de participanți au fost ţinuţi în priză, aşadar, pe perioada sezonului cald, având posibilitatea să se menţină în formă şi să progreseze, în condiţiile în care au avut ocazia să-şi măsoare forţele cu adversari diverşi, proveniţi nu doar din Bucovina, ci şi din judeţele învecinate.

În cadrul tradiţiei Cupei Monitorul, cei care alcătuiesc marea familie a tenisului sucevean au fost invitaţi la banchetul de final, unde toţi cei prezenţi, într-o zi de toamnă, au avut bucuria să socializeze şi să povestească întâmplări petrecute pe terenul de zgură, în faţa unui pahar de vin, acompaniaţi de muzică de calitate. Un plus de savoare la acest capitol au produs bucatele gătite de talentații bucătari ai Restaurantului „La Merinde”, situat în Șcheia, pe Strada Humorului, în spațiul fostei cantine „Facos”.

Gazdă bună a fost și de această dată Costel Chelariu, președintele clubului Select, un om care s-a implicat activ în organizarea Cupei Monitorul și care a avut un aport important la bunul mers al întrecerii.
O trecere în revistă a aspectelor pozitive de la ediţia a XV-a a Cupei Monitorul nu putea fi completă fără enumerarea sponsorilor care şi-au adus contribuția la reuşita competiției: este vorba de Aqua Carpatica, SUCT, Conbucovina, Inter Conti, Sav-Com, Barbera Import, Centrul Medical Biotest, Lusek şi Tipografia Celestin.

Partidele din cadrul competiției s-au desfășurat în patru locații: Complexul Sportiv „Unirea”, Baza „Flora-Ana”, de pe Serpentine, Oscar Tenis Club, din Burdujeni, și Teren AS 2 Sfântu Ilie.


Iată cum se prezintă tabloul laureaților din anul 2024 ai Cupei Monitorul:

Categoria Elită +40

1. Lucian Pohoață

2. Alin Opincaru

3. Bogdan Costan

 

Categoria Principală -40

1. Matei Ursache

2. Ștefan Ungureanu

3. Daniel Isopescu

 

Categoria Principală +40

1. Mihai Pop

2. Ștefan Ungureanu

3. Sebastian Gheorghe

 

Categoria Principală +50

1. Feodor Parfenov

2. Andu Vornicu

3. Octavian Lissov

 

Categoria Secundară -40

1. Alin Nistor

2. Robert Reiner

3. Alin Șoimaru

 

Categoria Secundară +40

1. Iulian Iftode

2. Constantin Oprișan

3. Daniel Ostafi

 

Categoria Veterani +65

1. Iulian Țebrean

2. Nicolai Iliuț

3. Ovidiu Busuioc

 

Categoria Veterani +70

1. Constantin Chetrariu

2. Gheorghe Hînganu

3. Ion Ceucă

 

Categoria Femei

1. Nicoleta Boboc

2. Petriana Popovici

3. Ilinca Anton

 

La Categoria Super Elită mai este de jucat finala mare, Bogdan Marasin – Mihai Pânzaru. Locul al treilea i-a revenit lui Constantin Berariu.

La Categoria Elită -40 mai este de jucat finala mare, între Maya Rotari și Alex Hrițcu. Locul al treilea i-a revenit lui Alexandru Straton.

La Categoria Elită +50 mai este de jucat finala mare, între Cezar Ioja și Costel Avram. Locul al treilea i-a revenit lui Gabriel Toderașcu.

La Categoria Veterani +60 mai este de jucat finala mare, între Viorel Negru și Costel Chelariu. Locul al treilea i-a revenit lui Vasile Ungureanu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.