Monitorul de Suceava

Expoziția „Vremuri și Valuri: Călătorii în acuarelă", la Galeria de Artă Zamca

Daniela MICUŢARIU

Galeria de Artă Zamca organizează vineri, 18 octombrie 2024, la ora 13:00, vernisajul expoziției „Vremuri și Valuri: Călătorii în acuarelă", „un eveniment unde arta și expresivitatea se întâlnesc într-un spectacol vizual unic”.

Expoziția este realizată de Iulia Carchelan și de Ion Carchelan și explorează teme precum trecerea timpului și impactul acestuia asupra peisajelor naturale și urbane. Artiștii Iulia și Ion Carchelan aduc în fața publicului o serie de lucrări în acuarelă, „ce prezintă momente efemere și transformări subtile, invocând reflecții profunde asupra valorilor umane și a legăturii dintre om și natură”. „Fiecare tablou este o poveste, oferind o experiență vizuală care este atât de personală, cât și universală.  Vă așteptăm să vă pierdeți în culorile și formele care aduc peisajele la viață și să descoperiți noi perspective asupra lumii prin ochii artiștilor”, transmit organizatorii.

 Curator: Mihai Pânzaru PIM: Critic de artă: drd. Delia-Ioana Leizeriuc; Organizator: drd. Petru-Vasile Gafiuc; Invitați: dr. Antoniu – Alexandru Flandorfer, directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Suceava. Expoziția va putea fi vizitată, în perioada 18 – 31 octombrie 2024, la Galeria de artă Zamca, Strada Zamca, nr. 17, Suceava.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.