Monitorul de Suceava

Evenimentul caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”, în ultima zi din octombrie, la Câmpulung Moldovenesc

Daniela MICUŢARIU

Asociația „Freamăt de Speranţă” organizează joi, 31 octombrie 2024,

începând cu ora 16:00, la Grădina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc, a X-a ediție a evenimentului caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”. Intrarea la eveniment este liberă.

Președinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, Anca Crăciun, a spus că, lunar, asociația susține „30 de copii și tineri cu nevoi speciale, în terapii necesare recuperării lor (kinetoterapie, logopedie, masaj, ergoterapie). Deoarece sediul asociației este momentan casa unuia dintre cei 30 de copii (ajuns tânăr, dar tot cu dizabilități), am decis să construim unul nou, adaptat la nevoile copiilor și tinerilor cu dizabilități”.

Prin acest proiect - evenimentul caritabil „Îmbrăţişări Gratuite” - se dorește sensibilizarea comunității și implicarea acesteia în înțelegerea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități și adunarea de fonduri necesare proiectului „Centrul de recuperare Bucovina”.

Fiecare dintre noi poate contribui la acest proiect social, achiziționând un bilet la evenimentul de conștientizare „Îmbrăţişări Gratuite”, ediția a X-a, ce va avea loc pe 31 octombrie, la Gradina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc. „Orice sumă donată poate face diferența. Fii parte din echipa donatorilor de vise împlinite”, spune Anca Crăciun. Lista este deschisă pentru orice persoană fizică sau societate comercială. Este un eveniment realizat din suflet pentru suflete, spune Anca Crăciun, care invită cât mai multă lume să i se alăture și să sprijine proiectul „Centrul de recuperare Bucovina”.

Contul Asociației „Freamăt de Speranță”: RO92BTRLRONCRT0308584101, cu specificația, „Îmbrățișare”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 22 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.