Monitorul de Suceava

Eugen Bejinariu este convins că după ce au pierdut alegerile locale, liberalii vor primi o nouă lecție din partea românilor

Dan COMAN

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu consideră că liberalii au un comportament dezamăgitor, nu atât pentru social-democrați, cât mai ales pentru electorat.

„Când ne amenință că își iau jucăriile și plecă de la guvernare, când se răzgândesc și rămân atârnați de noi, la putere. Când explică cetățenilor că stau alături de PSD pentru stabilitatea actului de guvernare, când halucinează despre realizări care le-ar aparține lor”, a spus Eugen Bejinariu.

El a ținut să infirme și acuzațiile liberalilor potrivit cărora PSD încearcă să „le fure primarii”.

„Cum adică? Oamenii care reprezintă partidul lor nu sunt personalități robuste, cu discernământ și voință personală? N-au ales cei mai buni oameni pe care să-i valideze electoratul și aceștia să știe ce au de făcut cel mai bine și cel mai eficient pentru comunitățile în care au fost aleși?”, a întrebat deputatul PSD de Suceava.

Eugen Bejinariu a subliniat faptul că liberalii n-au înțeles nici acum de ce au pierdut alegerile locale. „Ei simt nevoia unei alte lecții pe care să le-o dea cetățenii la alegerile generale. Atacând politicianist, agresiv și mârșav PSD-ul, vor primi din nou această lecție de la oameni în luna decembrie!”, a încheiat Bejinariu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.