Monitorul de Suceava Fotbal pe teren redus

Ediția a XIV-a a Ligii Companiilor e gata de start

Gabriel TODERAŞCU

Ediția a XIV-a a Ligii Companiilor Suceava va debuta în ziua de luni, 16 septembrie. Întrecerea va aduna la start 8 formații, este vorba de Inter Conti-Mihu Acoperișuri, campioana en-titre, Durra Țiglă Metalică, Mușatinii, Lodor, Sidem, Vivendi, Expertware și Bucovina Cernăuți.

Într-o primă fază întrecerea se va desfășura în sistem regulat, după care primele patru formații vor evolua în play-off, iar următoarele patru, în play-out.

Programul rundei inaugurale se prezintă astfel:

Luni, 16 septembrie, ora 20.00: Expertware – Durra Țiglă Metalică

Luni, 16 septembrie, ora 21.00: Mușatinii – Inter Conti-Mihu Acoperișuri

Joi, 19 septembrie, ora 20.00: Vivendi – Lodor

Joi, 19 septembrie, ora 21.00: Sidem – Bucovina Cernăuți

Railex, în patru rânduri, Sănătatea, de două ori, Dedeman, ISU Suceava, Inter Conti, Poliția, Mihu Acoperișuri, Mușatinii, Inter Conti – Mihu Acoperișuri și Trutzi, aceasta din urmă la Categoria Gold, sunt câștigătoarele precedentelor ediții ale întrecerii.

Ediția a XIV-a a Ligii Companiilor se desfășoară în parteneriat cu Direcția Asociația Județeană de Fotbal Suceava și Asociația Județeană Sportul pentru Toți.
Trebuie menționat că Liga Companiilor Suceava este afiliată la întrecerea națională cu același nume, care activează sub egida Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România, având colaborări în București și în mai multe județe din România.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.