Monitorul de Suceava

Două femei, accidentate pe o trecere de pietoni din Suceava de un sexagenar pe motocicletă

Florin PAIU

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, care conducea o motocicletă Suzuki, a provocat un accident rutier vineri dimineață pe o trecere de pietoni de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.45, pe o trecere de pietoni intens folosită, astfel că motociclistul care a trecut pe roșu a acroșat două femei.

Din cercetările poliției rezultă că motociclistul de ocazie, Radu Z., în vârstă de 67 de ani, din Stroiești, circula pe direcția strada Mărășești către Calea Obcinilor, și, în proximitatea intersecției cu strada Zorilor, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a acroșat o femeie de 68 de ani și pe una de 47 de ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului electric.

Din fericire, consecințele nu au fost foarte grave, cele două femei fiind diagnosticate preliminar la spital cu leziuni ușoare.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani le-a prezentat polițiștilor ajunși la fața locului o adeverință de absolvire curs de siguranță rutieră, care în mod evident că nu ține loc de permis de conducere.

Ancheta penală din acest caz va continua privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 21 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.