Monitorul de Suceava

Doi ucraineni au avut tupeul de a se lua pe stradă de doi polițiști din Rădăuți. Au fost luați pe sus și amendați cu 19.000 de lei

Florin PAIU

Un echipaj de ordine publică de la Poliția municipiului Rădăuți a avut parte de o surpriză neplăcută, marți, în timp ce efectua control asupra unei mașini oprite în trafic. De polițiștii din echipaj s-au apropiat doi ucraineni care erau băuți și care au început să îi înjure.

Polițiștii au reacționat imediat și au intervenit în forță. I-au încătușat pe cei doi, pentru a-i putea duce la sediul Poliției municipiului Rădăuți.

La sediu, polițiștii au stabilit identitatea celor doi și o explicație a atitudinii acestora.

Ucraineanul în vârstă de 39 de ani este cercetat în două dosare penale privind comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Din cauză că a continuat să fie foarte agitat și amenințător, ucraineanul în vârstă de 39 de ani a fost internat provizoriu la secția de Psihiatrie a Spitalului municipal Rădăuți.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a transmis că pentru actele de tulburare a liniștii publice și comportamentul antisocial adoptat, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 19.000 lei, la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii și liniștii publice. 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.