Monitorul de Suceava

Directorul CSM Suceava, Vasilică Băițan, pleacă la pensie după ce a stat pe blat aproape un an

Sandrinio NEAGU

 

Directorul CSM Suceava, Vasilică Băițan, pleacă la pensie după ce a stat pe funcție pe blat aproape un an de zile, fără să anunțe superiorii din Ministerul Sportului și pe cei de la Agenția Națională pentru Sport. El era pensionar din data de 10 octombrie 2023, iar în tot acest interval nu și-a informat șefii pe linie ierarhică.

În cursul zilei de joi, cu ocazia unei întâlniri cu antrenorii de la CSM Suceava, Vasilică Băițan a anunțat că de săptămâna viitoare nu va mai veni la muncă și va rămâne la pensie.

Tot cu acest prilej, a precizat că atribuțiile de director vor fi preluate de Valerică Gherasim, actualul director adjunct al instituției.

Numai că oameni din interiorul CSM Suceava spun că oficial nu a venit nicio numire pentru funcția ocupată de Vasilică Băițan și că acest lucru va fi anunțat în scurt timp.

Mai trebuie amintit că de aproximativ o lună de zile, Corpul de Control al Agenției Naționale pentru Sport se află în verificări la CSM Suceava, în baza unei sesizări înaintată de antrenorul Silviu Casandra, vicepreședintele sindicatului din instituție.

Vasilică Băițan conducea CSM Suceava din decembrie 2012, odată cu venirea la putere a USL.

În momentul instalării în funcție, a anunțat că prioritățile sale erau, printre altele, redeschidere hotelului ABC și a cantinei. Deși a fost director aproape 12 ani, nu a reușit să atingă aceste obiective.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 12 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.