Monitorul de Suceava La final de mandat

Delegație din orașul francez Laval, înfrățit cu Suceava, primită de primarul Ion Lungu

Cosmin ROMEGA

La final de mandat, primarul Sucevei, Ion Lungu se bucură de vizita unor delegații venite din partea orașelor partenere cu municipiul reședință de județ.

Astfel, după ce săptămâna aceasta la Primăria Suceava a fost primită delegația orașului Cernăuți, din Ucraina, o altă delegație, din Franța, a fost primită de edilul Sucevei, la sediul administrației locale.

”O delegație a orașului francez Laval, condusă de Francoise Marchand, a vizitat primăria municipiului Suceava. Oaspeții mi-au adus un mesaj de mulțumire din partea primarului orașului Laval, Florian Bercault, pentru buna  colaborare în cei 14 ani de parteneriat – înfrățire între cele două orașe. Mulțumesc pentru cuvintele apreciere din partea delegației franceze. Mult succes în continuare parteneriatului Suceava - Laval!”, a spus primarul Ion Lungu, al cărui mandat a ajuns la final, schimbarea de ștafetă cu noul primar, Vasile Râmbu, urmând să aibă loc luna viitoare.

Șeful municipalității sucevene a precizat că după modelul francez a constituit Zona Metropolitană Suceava, unde în prezent este în curs de implementare transportul metropolitan.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 27 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.