Monitorul de Suceava COMUNICAT DE PRESĂ

„DIGITALIZAREA FIRMEI SC MASTOGAF SRL PRIN ACHIZIŢIA DE ACTIVE CORPORALE ŞI NECORPORALE”

 

Proiectul „DIGITALIZAREA FIRMEI SC MASTOGAF SRL PRIN ACHIZITIA DE ACTIVE CORPORALE SI NECORPORALE” cod MySMIS 320273, finanțat prin Programul Regional 2021-2027 este implementat de către MASTOGAF SRL și are o valoare totală de 638.428,26, din care 487.268,95 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Regional 2021-2027 este implementat la nivel regional de către ADR Nord Est în calitate de Autoritate de Management, ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord Est. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 11.10.2024 - 30.09.2025. 

 

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a condițiilor infrastructurale și a serviciilor, pentru asigurarea unei dezvoltări sustenabile a regiunii prin urmare obiectivul general al proiectului cu titlul „DIGITALIZAREA FIRMEI SC MASTOGAF SRL PRIN ACHIZITIA DE ACTIVE CORPORALE SI NECORPORALE” este transformarea digitală a societății și eficientizarea activităților derulate prin digitalizarea proceselor tehnologice, ca urmare a implementării prezentului proiect. 

 

Obiectivele specifice ale proiectului propus, care contribuie la realizare obiectivului general, sunt următoarele: 

- OBIECTIV 1: Achiziția de active corporale și necorporale pentru transformarea digitală a societății, până la finalul perioadei de implementare.

- OBIECTIV 2: Întreprinderea MASTOGAF SRL va atinge un nivel ridicat de intensitate digitală prin utilizarea unui număr de 8 din aceste 12 tehnologii digitale.

- OBIECTIV 3: Solicitantul se angajează să implementeze în condiții optime în perioada de implementare soluția de digitalizare cumulată, propusă pentru finanțare.

 

Impactul investiției la nivelul localităţii / regiunii: Rădăuți, Nord-Est 

MASTOGAF SRL 

Reprezentant legal Gafencu Tudorel 
Email: tudor@mastogaf.ro 
Telefon: 0743-476.557 


Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 22 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.