Monitorul de Suceava Tenis de câmp

Cupa Egger Sportya Gold 2024, un nou succes în tenisul rădăuțean

Stelian BORHAN

Cupa Egger, un Turneu Sportya Gold, început miercuri, 11 septembrie, și organizat de Bucovina Tennis Club Rădăuți, a reunit 35 de jucători din toată țara și a marcat un record de participare pentru municipiul Rădăuți. Fiind un număr atât de mare de jucători, competiția s-a întins pe parcursul a 5 zile, timp în care s-au disputat peste 50 de meciuri. Turneul, organizat de Ciprian Onufrei, antrenorul principalul al Bucovina Tennis Club, jucător cu o experiență de peste 15 ani în tenis și absolvent al școlii britanice de antrenori, a fost sponsorizat de compania Egger. S-au oferit premii în bani, locul 1 primind 300 de lei, locul 2 - 200 lei, iar semifinaliștii - 100 lei fiecare.

La Nivelul 5, Ilie Țebrean a câștigat trofeul, urmat de Dorin Cazaciuc pe locul al doilea. Semifinaliștii au fost Dinu Filip și Aurelian Șerban.

La Nivelul 6, Costică Tiron a ocupat prima poziție, învingându-l pe Bogdan Prisacariu în finală. Semifinaliștii au fost Gabriel Petrovic și Vasile Maxim.

La Nivelul 7, competiția a fost câștigată de Alexandru Hrițcu, cu Maya Rotari pe locul 2. Semifinaliștii acestui nivel au fost Petru Vicovanu și Alexandru Straton.

Ciprian Onufrei, organizatorul turneului, ne-a declarat: „Cupa Egger a fost un succes extraordinar! Suntem încântați că am reușit să aducem la Rădăuți cei mai mulți participanți de până acum, jucători foarte buni și foarte bine pregătiți, care au reușit meciuri spectaculoase. Mulțumim sponsorului nostru, firma Egger, care ne-a susținut și a contribuit la crearea unui eveniment de excepție. Competiția a fost strânsă, iar nivelul jocului a fost ridicat, ceea ce demonstrează că tenisul în România are un viitor promițător.”



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 19 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.