Monitorul de Suceava Politică

Cu un cazier declarat curat, Ștefan Alexandru Băișanu se pregătește de un nou mandat de parlamentar, de data aceasta din partea S.O.S.

Dana HUMOREANU

Filiala S.O.S. Suceava, formațiunea politică a europarlamentarei Diana Iovanovici Șoșoacă, este în plin proces de reorganizare, după ce a fost preluată de fostul deputat Ștefan Alexandru Băișanu.

În calitate de președinte interimar al Organizației Județene Suceava, Băișanu a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că după 3 ani și jumătate de absență de pe scena politică a decis să revină, de data aceasta în cadrul unui partid naționalist și suveranist despre care afirmă că apără interesele românilor. Totodată, noul lider al S.O.S. a declarat că are „cazierul judiciar curat” și este gata să se relanseze în viața politică.

Obiectivele pe care și le-a fixat pentru perioada următoare sunt strângerea a peste 20.000 de semnături pentru candidatura Dianei Iovanovici Șoșoacă la președinția României și pentru candidații din Suceava la alegerile parlamentare; organizarea și reorganizarea de filiale locale pe vechile structuri și atragerea de noi membri; obținerea unui număr cât mai mare de voturi de la electoratul din județul Suceava, astfel încât Șoșoacă să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale și câștigarea unui mandat de senator și a trei mandate de deputați de către organizația din Suceava.

Ștefan Alexandru Băișanu a declarat că printre candidații pe locurile eligibile la Parlament se va număra și el, dar încă nu a decis dacă va candida pentru un mandat de senator sau de deputat.

Deocamdată, S.O.S. Suceava are un birou politic județean format din 19 membri și a reorganizat 34 de organizații locale.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.