Monitorul de Suceava

Critici dure din partea lui Șoldan la adresa conducerii ACET după avaria care a lăsat o mare parte din Suceava fără apă

Dan COMAN

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a criticat dur conducerea ACET după avaria care a lăsat o mare parte din Suceava fără apă potabilă. Gheorghe Șoldan a făcut referire în mod special la modul în care ACET a avertizat populația Sucevei cu privire la întreruperea furnizării apei. „Constat cu surprindere că până la această oră nimeni din ACET SA Suceava nu și-a asumat modul defectuos de gestionare a comunicării către populație a situației care a generat întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Suceava și în mai multe localități din zonă. Văd că pensionarii din fruntea ACET, managerul Ștefan Groza și președintele Consiliului de Administrație, Angela Zarojanu, probabil mai preocupată să conducă Teatrul Municipal, care obțin venituri foarte frumoase pentru funcțiile pe care le au, nu au dat vreun semn că regretă că și-au bătut joc de suceveni”, a declarat Șoldan.

El a arătat că mulți dintre locuitorii afectați au aflat dintr-un zvon public că ar urma să fie întreruptă furnizarea apei, ceea ce este de neconceput. „Am văzut că până și primarul în funcție al Sucevei nu a fost informat decât după ora 22:00 despre ceea ce urmează în oraș. Deja nu mă mai miră că toți trântorii puși de PNL în diverse funcții pe bani grei nu fac nimic și li se pare o ofensă să li se ceară socoteală. Probabil că au luat exemplu de la primul trântor al liberalilor, Klaus Iohannis, care își dorește să trândăvească alți patru ani pe banii românilor”, a precizat viitorul președinte al CJ Suceava.

El a ținut să mai afirme că sucevenii au transmis la ultimele alegeri că situația asta nu mai poate continua, iar de luna viitoare, când se va face schimbarea, va avea ca prioritate eficientizarea administrației publice locale. 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.