Monitorul de Suceava

Copiii colorează toamna!

 

În fiecare an, pe măsură ce toamna își face simțită prezența și copacii își schimbă culoarea frunzelor, comunitatea de elevi și părinți ai Școlii Gimnaziale Zamostea, alături de profesoara de istorie, Ioana Maria Cojocariu se adună pentru a sărbători toamna. Un astfel de eveniment nu ar putea avea loc fără contribuția esențială a părinților, care sprijină cu entuziasm fiecare acțiune întreprinsă.

De-a lungul anilor, acest parteneriat s-a dezvoltat și s-a consolidat, ceea ce a dus la o reușită continuă a Târgului de toamnă.

 Standurile din Școala Gimnazială Zamostea sunt pline de bunătăți precum gemuri făcute în casă, murături, plăcinte tradiționale, miere, siropuri naturale, dar și obiecte de artă și artizanat, realizate cu pricepere și pasiune de elevi și părinți.

Atmosfera este plină de culoare și zâmbete, iar participanții se bucură de o varietate de gusturi și arome care sărbătoresc frumusețea toamnei. Elevii de gimnaziu au învățat să folosească trocul ca modalitate de cumpărare a produselor.

„Vă mulțumim tuturor pentru implicare și susținere! Ne vedem la următoarea ediție!”, a spus profesor Ioana Maria Cojocariu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 10 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.