Monitorul de Suceava Transport aerian

Compania Bees Airlines a început operarea zborurilor de la Suceava către Germania, la Baden Baden

Dan COMAN

Compania Bees Airlines a început operarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava către Germania, la Karlsruhe/Baden Baden. Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul Suceava, aceasta este a treia destinație din Germania pentru pasagerii care aleg să zboare de la Suceava, după cele din Dortmund și Memmingen, zboruri operate de compania Wizzair.

Karlsruhe/Baden Baden este tot a treia destinație pe care compania Bees Airlines o operează de la Suceava, celelalte zboruri fiind către Tel Aviv, în Israel și București-Otopeni. De la finalul lunii noiembrie, Bees Airlines urmează să aibă zboruri de la Suceava spre Italia, la Bergamo – Milano.

„Bees Airlines devine un partener stabil pentru Aeroportul din Suceava și o companie de încredere pentru pasagerii care își doresc noi oportunități flexibile de călătorie din regiunea noastră. Totodată, rămâne devotat accesibilității și siguranței pe care o oferă pasagerilor săi, dar și eforturilor continue de a oferi noi destinații cu zboruri directe de la Suceava”, a transmis Aeroportul Suceava. De precizat că Bees Airlines va opera zborurile către Karlsruhe/Baden Baden de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.