Adelina TALPALARIU
Produsele din carne, cu gust inconfundabil, marca Băcănia Boierească, pot ajunge mai simplu și mai rapid la tine, pentru masa de Crăciun.
Boierii Băcăniei pregătesc pentru toți pofticioșii pachete cu bunătăți pentru sărbătorile care vin, cu produse tradiționale, realizate artizanal, sănătoase și gustoase, preparate care conțin doar carne și condimente pentru gust (fără conservanți, aditivi sau E-uri).
Pachetul cu bunătăți de Crăciun conține opt preparate afumate, în total aproximativ 3,7 kg de preparate și anume: cabanos, cârnați măcelărești de porc, ceafă și cotlet afumate de porc, kaizer, mușchiuleț Montana, slăninuță și salam de vită Angus cu nucă, ambalate într-o cutie cartonată, personalizată.
Prețul pachetului este de 275 de lei.
La cerere, gospodinele Băcăniei Boierești pot pregăti și cozonac cu nucă (65 lei/ aproximativ 1 kg) și tochitură la borcan (39 lei/ borcan, aproximativ 800 gr).
Important de menționat este că toate comenzile pentru Crăciun se preiau până pe data de 18 decembrie, în limita disponibilității.
Capacitatea de producție fiind restrânsă, numărul de pachete este limitat.
· Cum poți comanda
Comandă pachetul cu bunătăți pentru masa de Crăciun, fie online, la
https://bit.ly/3iaJ1wB, fie în oricare din băcăniile din municipiu:
· Obcini, bulevardul Gavril Tudoraș, nr. 36, 0749 202 247;
· Centru, str. Ștefan cel Mare, între Muzeul Bucovinei și BCR, 0749 202 246.
Băcănia Boierească livrează gratuit în Suceava, în zilele de 22 și 23 decembrie, iar în Iași pe data de 22 decembrie.
În țară ultima livrare (prin intermediul firmelor de curierat) va fi marți, 17 decembrie.
· Fondată în 2005, Băcănia Boiereascăoferă preparate curate, de calitate superioară
Produsele marca Băcănia Boierească înseamnă calitate fără compromisuri, preparate din carne curate și sigure, pentru cei care apreciază calitatea produselor de cel mai înalt nivel.
Băcănia a fost fondată în 2015 şi reprezintă un lanţ integrat de la fermă la băcănie cu produse alimentare artizanale şi naturale.
Fondatorii Georgiana şi Cosmin Păstrăv au pornit de la o mică băcănie situată la demisolul unei pensiuni pe care aceștia o au în Suceava.
Cei doi aveau la acea vreme o fermă de vaci Angus şi carnea era inclusă în meniul restaurantului pensiunii. Au creat astfel un sistem în care lanţul de producţie este atent monitorizat, de la iarbă până la produsul final.
Din această toamnă, produsele băcăniei ajung mai simplu și pe masa pofticioșilor din Capitală și zonele din apropiere, odată cu inaugurarea primului magazin din București, în Piața Dorobanți, Intrarea Tudor Ștefan, nr. 9.