Monitorul de Suceava

City manager al orașului Suceava a fost numită Irina Vasilciuc. A fost primul act semnat de noul primar Vasile Rîmbu

Sandrinio NEAGU

Noul primar al municipiului Suceava a desemnat persoana care va ocupa postul de city manager al orașului. Este vorba de Irina Vasilciuc, care până recent a ocupat funcția de administrator al județului Suceava.

”Este un bun profesionist, care cunoaște foarte bine munca de administrație. Experiența ei profesională a fost un factor determinant în decizia pe care am luat-o. Important e să facem treabă, nu spectacol”, a explicat primarul Vasile Rîmbu.

Numirea Irinei Vasilciuc în funcția de administrator public al municipiului Suceava a fost primul document semnat de Vasile Rîmbu în calitatea sa de primar al municipiului Suceava.

Acesta a mai anunțat și numele primului consilier personal pe care îl va avea începând de luni, 28 octombrie.

Este vorba de Dan Nichiforel, fost consilier local din partea USR în mandatul care tocmai s-a încheiat. Acesta l-a convins pe noul primar al Sucevei cu politicile sale climatice, care includ multă verdeață, dar și mobilitate urbană.

”Mă interesează calificarea și profesionalismul lor, precum și disponibilitatea intelectuală. Împreună, trebuie să facem lucruri bune pentru locuitorii municipiului Suceava și asta e tot ceea ce contează”, a arătat primarul Vasile Rîmbu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.