Monitorul de Suceava

Cel mai tânăr consilier județean din istoria Sucevei este mărgineanul Daniel Prelipcean

Sandrinio NEAGU

Daniel Prelipcean, ales pe listele AUR, este cel mai tânăr consilier județean pe care l-a avut Suceava până acum. În vârstă de 28 de ani, tânărul originar din Marginea a fost învestit joi, 24 octombrie, în noua funcție.

Daniel Prelipcean a fost ales și consilier local în Marginea, dar în final a optat pentru funcția de consilier județean.

După ce a depus jurământul de credință în noua sa funcție, Daniel Prelipcean a transmis un mesaj către suceveni:

"Scopul meu este să ducem Suceava în topul județelor performante din țară. Promisiunea mea este munca. Îmi doresc să schimbăm modul de a face politică pentru că aceasta trebuie făcută dintre oameni, de la firul ierbii, nu din birouri. De aceea, îmi asum ca încă din primul an să ajung în fiecare localitate din județul Suceava și să fiu la dispoziția cetățenilor, alături de colegii mei. Voi oferi transparență și voi da deoparte voalul de peste Consiliul Județean, ținându-i pe oameni la curent în permanență cu tot ceea ce se întâmplă acolo, cu mecanismele și pârghiile pe care le are un consilier județean și aducând vocea oamenilor în forul decizional. Așa să îmi ajute Dumnezeu".



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.