Monitorul de Suceava

Cariera lui Bogdan Floriștean a aluat avânt după victoria din Belgia, care i-a adus titlul european IKBF

Gabriel TODERAŞCU

Luptătorul sucevean de kickboxing Bogdan Floriștean, deținătorul centurii categoriei 65 de kilograme în promoția Colosseum Tournament, a reușit să devină campionul european al circuitului IKBF, după ce l-a învins la el acasă, la Gent, pe belgianul Jitser Bronselaer, un sportiv de top, campion în promoția ISKA. Performanța este cu atât mai notabilă cu cât sportivul antrenat de Ovidiu Mironescu a acceptat lupta din scurt, doar cu câteva zile înainte.

„Sunt extrem de mândru de acest rezultat și mă bucur că munca mea începe să dea roade. Vreau să mulțumesc antrenorului Ovidiu Mironescu și întregii mele echipe pentru ajutorul primit în pregătire. De asemenea doresc să-i mulțumesc promotorului Gabriel Georgescu pentru șansa oferită, precum și susținătorilor mei, care ați fost alături într-un număr atât de mare.

Pe plan profesional urmează pentru mine cel mai important meci al carierei. Este oficial, pe 30 noiembrie voi lupta în China, în cadrul uneia dintre cele mai mari organizații de kickboxing din lume. Adversarul meu va fi cel mai titrat luptător chinez de la această categorie, însă sunt decis să mă întorc victorios și să duc steagul României la cel mai înalt nivel”, a declarat sportivul în vârstă de 22 de ani originar din Valea Moldovei.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 15 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.