Monitorul de Suceava

Candidatul USR Suceava Daniel Popescu a discutat cu cetățenii despre un viitor acasă, în prosperitate și nu în străinătate

Dan COMAN

Membrii USR Suceava din zonele montane, împreună cu Daniel Popescu, candidatul de pe primul loc la Senat, au continuat campania electorală pentru alegerile prezidențiale, concentrându-se pe zonele montane ale Câmpulungului și Dornelor. Câmpulungeanul Daniel Popescu, alături membrii USR, a dialogat cu cetățenii din Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Moldovița despre nevoia de schimbare reprezentată de Elena Lasconi, candidata USR la președinție.

„România este acum o țară dezbinată pentru că de 35 de ani politicienii vechi își bat joc de ea, pentru că așa le este mai simplu să facă jocuri și combinații. A venit momentul să le stricăm toate calculele cu un președinte care e din afara sistemului. Elena Lasconi este liderul de care avem nevoie, un președinte care valorifică vocea poporului, nu interesele personale. Prin votul nostru, poate fi președintele care desprinde România de trecutul comunist și neocomunist.”, a declarat Daniel Popescu.

Cu liste deschise de către deputatul Emanuel Ungureanu la Camera Deputaților și Daniel Popescu la Senat, USR propune să ofere o alternativă capabilă și proaspătă la vechea gardă politică în județul Suceava.

„Campania subliniază un apel la schimbare și la o guvernare responsabilă și transparentă, care să ofere motive sucevenilor să rămână acasă, iar celor din Diaspora să revină. La aceste alegeri prezidențiale și parlamentare, să nu uităm că peste 200 de mii de suceveni au fost alungați în străinătate de ignoranța și lăcomia mafioților din PSD și PNL. De 35 de ani Suceava este condusă de comuniști și neocomuniști cărora nu le-a păsat de viitorul nostru, așa cum nu le pasă nici acum de viitorul tinerilor. Vechii politicieni au infiltrat toate instituțiile administrației județene și locale cu rude și apropiați, furând oportunități de la cetățeni și blocând dezvoltarea județului”, a mai spus Daniel Popescu.

Având o carieră de peste 14 ani în străinătate, Daniel Popescu a spus că dorește să aducă acasă întreaga experiență internațională, având ca scop revitalizarea economică a județului și îmbunătățirea reprezentării județului în Parlament.

El a evidențiat și impactul negativ al guvernării actuale, menționând că „peste 200.000 de suceveni au fost forțați să emigreze din cauza lăcomiei și ticăloșiei baronilor PSD și PNL, care au divizat și exploatat acest județ după bunul lor plac”. De asemenea, Popescu îi încurajează pe sucevenii și bucovinenii din diaspora să participe activ la alegerile prezidențiale și parlamentare.

„Într-o zonă cu tradiție anticomunistă ca Bucovina, trebuie să ne unim pentru a aduce acasă valorile și prosperitatea pe care le merităm. Mulți dintre noi aspirăm să ne întoarcem în locurile natale, însă politicienii actuali ne fac să ne simțim străini pe propriul pământ. La votul din 24 noiembrie, sprijiniți schimbarea, votând pentru primul președinte care se opune sistemului responsabil pentru emigrarea a jumătate din forța activă de muncă a județului Suceava!  Votați pentru Suceava, acasă în prosperitate, nu în străinătate!”, a încheiat Daniel Popescu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.