Monitorul de Suceava

Candidații PNL Suceava la alegerile parlamentare, validați de forurile de conducere ale partidului

Dana HUMOREANU

Colegiul Director Județean (CDJ) și Comitetul de Coordonare Județean (CCJ) al PNL, care au reunit, luni, la Gura Humorului, 429 de membri ai PNL Suceava, au votat lista candidaților pentru Parlamentul României în această toamnă.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este optimist și că liberalii pleacă la drum hotărâți să aducă proiecte și bani pentru județul Suceava, să finalizeze proiectele pregătite până acum în administrația liberală, pe care le evaluează la peste 4 miliarde de euro pentru județ, dar și alte proiecte noi. "Vom fi o echipă constructivă, ne vom bate pentru fiecare leu și euro pentru județul Suceava pentru că știm să facem asta, pentru că în lista de candidați la Parlament, trei au deținut portofolii de miniștri și ceilalți au vechime și realizări consistente în activitatea de până acum", a transmis Flutur. Acesta a evidențiat că organizația județeană a PNL este prima din Suceava care și-a desemnat candidații, că toți sunt localnici, acoperă toate zonele județului, acoperă ocupațiile și meseriile de bază, "cu pregătire consistentă" și "alegerea lor va fi, garantat, un câștig pentru județul Suceava".

"În perioada imediat următoare vom prezenta oferta concretă pentru suceveni. PNL este un partid care construiește, unește, ajută și dezvoltă", au mai transmis liderii liberali.

Lista de candidați ai PNL Suceava pentru Senatul României este deschisă de liderul organizației județene și actualul președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, urmat de medicul veterinar Octavian Ilisoi, Georgiana Tabarcea, Viorel Seredenciuc, Codrin Bența (directorul Colegiului ”Nicu Gane” din Fălticeni) și viceprimarul din Gura Humorului, Grațian Decebal Gherghel.

Pentru Camera Deputaților, lista PNL este deschisă de liderul Organizației Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, urmat de deputații Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu și de senatorul Daniel Cadariu. Pe următoarele locuri se află avocatul Dana Mitrea, vicepreședintele Consiliului Județean Niculai Barbă, șefa organizației de femei PNL din Rădăuți, Ramona Breabu, administratorul public al orașului Vicovu de Sus, Adrian Arcadie Schipor, Viorel Haiura, Alexandru Zaharescu, Mihai Moraru, Cezar Ciornei și Alexandru Salup.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.