Monitorul de Suceava Fălticeni

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Stelian BORHAN

Primăria Fălticeni, în colaborare cu Asociația Green Fort și SC 3R Green SRL, organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) în perioada 18-19 octombrie 2024. Este o oportunitate pentru locuitorii din Fălticeni de a scăpa de echipamentele electrice vechi și nefuncționale, contribuind totodată la protejarea mediului.

Programul campaniei este următorul: 18 octombrie, între orele 9:00 și 16:00, şi 19 octombrie, între orele 9:00 și 15:00.

În cadrul acestei acțiuni, vor fi colectate diverse echipamente electrice, precum frigidere, televizoare, radiocasetofoane, telefoane mobile, cuptoare cu microunde, mașini de spălat, becuri, neoane și orice alt dispozitiv care funcționează pe bază de curent electric sau baterii.

Punctul fix de colectare va fi amplasat la Școala „Alexandru Ioan Cuza” (Școala Veche), pe strada Sucevei, nr. 78A. Pentru cei care nu pot transporta deșeurile la acest punct, un echipaj mobil va fi disponibil pentru preluarea deșeurilor direct de la domiciliu. Tot ce trebuie să facă este să sune sau să trimită un mesaj (SMS sau WhatsApp) la numărul 0755 498 563.

Pe lângă avantajele ecologice ale reciclării, participanții la campanie vor fi înscriși automat într-o tombolă cu premii, organizată de Asociația Green Fort. Vor fi oferite ca premii un televizor, trei cântare de bucătărie, trei prăjitoare de pâine şi cinci căşti audio. Acesta este un motiv în plus ca fălticenenii să se implice în protejarea mediului înconjurător, având șansa de a câștiga premii atractive.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 12 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.