Monitorul de Suceava

CSU Suceava remizează pe Litoral, în confruntarea cu vicecampioana României

Gabriel TODERAŞCU

Meci spectaculos, vineri seară, în sala Sporturilor din Constanța, între echipa locală, CSM, și CSU Suceava, contând pentru etapa a VIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Valoroasa formație constănțeană condusă de selecționerul României, George Buricea, a etalat un joc solid în prima repriză, intrând la cabine cu un avantaj consistent de 6 goluri, scor 20-14.

Universitarii au dat însă semnalul revenirii în cel de-al doilea mitan, în care s-au apropiat pas cu pas, izbutind chiar să preia conducerea în minutul 53, atunci când extrema dreaptă Sorin Grigore a punctat pentru 27-26. Finalul a fost unul incandescent și deosebit de tensionat, partida încheindu-se în cele din urmă nedecis, scor 30-30.

CSU Suceava: Podovei (8 intervenții), Șelaru (2) – Lazurcă (9 goluri), Tîrzioru (5), Grigore (5), Balasz (3), Ștefan (3), Zarițchi (2), Amin (1), Lupu (1), Csog (1), Radu, Bologa, Bruj, C. Dascălu. Antrenori: Bogdan Șoldănescu, Petru Ghervan și Iulian Andrei.

În urma acestui rezultat sucevenii rămân pe 6 în clasament, în vreme ce echipa  de la malul mării ocupă locul al treilea.

Conform tragerii la sorți, partida trebuia să se dispute la Suceava, numai că s-a disputat pe Litoral la solicitarea formației constănțene, care este angrenată în EHF European League. Echipa suceveană a avut așadar statut de gazdă, urmând ca rolurile să se inverseze în returul care va avea loc în sala „Dumitru Bernicu” de la Liceul cu Program Sportiv.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.