Monitorul de Suceava

CSU Suceava a fost sancționată de FRH în urma incidentului din meciul cu Steaua

Gabriel TODERAŞCU

Echipa CSU Suceava a primit o sancțiune drastică din partea Federației Române de Handbal în urma incidentului de la finalul meciului cu Steaua, din prima etapă a Ligii Naționale, atunci când un jucător al formației oaspete s-a împiedicat de un panou publicitar împins în teren de către unul dintre spectatorii prezenți în sala de la Liceul cu Program Sportiv.

Întrunită în cursul zilei de marți, Comisia de Disciplină a FRH a decis următoarele:

Sancționarea clubului CSU Suceava cu disputarea a 5 (cinci) jocuri oficiale, pe teren propriu, fără spectatori, începând cu data de 04.09.2024 și penalitate pecuniară în cuantum de 15.000 (cincisprezece mii) lei, dată limită de achitare 03.10.2024 pentru comportamentul neregulamentar al suporterilor proprii care a pus în pericol integritatea jucătorilor, conform art. 82.2 lit. a) Punct 1 și 2 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competițional 2024 – 2025.”

Astfel, echipa locală de handbal va trebui să joace cu sala închisă meciurile de acasă cu CSM Făgăraș, HC Buzău, Potaissa Turda, CSM Constanța și CSM Focșani.

Fanii suceveni își vor putea urmări din nou favoriții pe viu în sala LPS abia la sfârșitul lunii noiembrie, cu prilejul meciului cu CSM Bacău.

Referitor la suporterul în cauză, a fost amendat cu 250 de lei de către jandarmi și i s-a interzis dreptul de a participa la evenimentele sportive pentru o perioadă de un an de zile.

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.