Monitorul de Suceava

CCI Suceava organizează un nou seminar de fiscalitate

Dan COMAN

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în colaborare cu Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar, organizează la începutul lunii viitoare un nou seminar de fiscalitate. Seminarul, în cadrul căruia vor fi prezentate noutățile fiscale din România, este dedicat mediului de afaceri, persoanelor interesate și în directă legătură cu noile modificări și abordări din domeniul fiscalității. Evenimentul va avea loc în data de 4 octombrie 2024, între orele 10:00 și 16:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, din str. Universității nr. 15-17, la etajul 1, sala nr. 2.

Printre subiectele care vor fi dezbătute în cadrul acestui seminar se numără forma actuală pentru sistemul RO e-factura, RO e-TVA, RO e-transport și alte modificări normative, recapitulație privind impozitul pe profit și comparații cu impozitul minim pe cifra de afaceri, recapitulație în domeniul TVA, respectiv locul prestării de servicii, justificarea scutirii de TVA pentru livrări intracomunitare; recapitulație impozit datorat de nerezidenți și redevențele privind achizițiile electronice, precum și etapele unei inspecții fiscale cu depunerea unei contestații.

Tariful de participare la acest curs este de 300 lei/persoană, la care se adaugă TVA, iar participarea la eveniment se face doar în urma completării unui formular de înscriere disponibil pe pagina de internet a Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Termenul limită de înscriere și plată este data de 3 octombrie 2024.

Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0230.521.506, prin e-mail la office@ccisuceava.ro sau direct de la CCI Suceava – Centrul Entreprise Europe Network Suceava din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.