Monitorul de Suceava Sprijin

Bogdan Loghin a dat asigurări că Primăria Rădăuți va susține în continuare parteneriatul între școală, familie și comunitate

Dan COMAN

Primarul și viceprimarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, respectiv Iulian Vasilovschi, au participat, luni, la festivitățile de deschidere a noului an școlar de la mai multe unități de învățământ din acest municipiu.

„Ne aflăm la începutul unui nou an școlar, un moment plin de emoție și speranță, atât pentru cei mai mici dintre voi, care pășesc pentru prima dată pe drumul cunoașterii, cât și pentru cei care au mai parcurs o parte din acest drum”, a spus Bogdan Loghin. Acesta, dar și viceprimarul municipiului au ținut să-și exprime recunoștința față de actul educațional din municipiul Rădăuți.  

„În calitate de primar al municipiului Rădăuți, este o onoare pentru mine să fiu alături de voi la deschiderea noului an școlar, un eveniment care ne reamintește cât de importantă este educația pentru viitorul nostru, al comunității și al țării.

Dragi elevi, voi sunteți motorul viitorului nostru. În anii care urmează, veți învăța nu doar din manuale, ci și din experiențele zilnice, din relațiile pe care le veți construi și din eforturile voastre. Vă încurajez să fiți curioși, să puneți întrebări, să fiți perseverenți și să învățați din greșeli, inevitabil vor apărea și acestea.

Stimați profesori, în mâinile dumneavoastră stă nu doar educația acestor copii, ci și formarea lor ca cetățeni responsabili.

Știm cât de multă muncă depuneți și vă suntem recunoscători pentru răbdarea, dăruirea și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi”, a transmis Loghin. El a precizat că și rolul părinților este esențial în sprijinirea copiilor, iar implicarea acestora poate să facă diferența.

„Știm că educația este un parteneriat între școală, familie și comunitate, iar noi, ca administrație locală, vom continua să susținem aceste eforturi.

În încheiere, atât în numele meu, cât și al domnului viceprimar Iulian Vasiloschi și al întregului Consiliu Local din Rădăuți, vă doresc tuturor un an plin de realizări, în care să creșteți nu doar în cunoștințe, ci și în înțelepciune, curaj și omenie. Mult succes în tot ceea ce faceți și să aveți un an școlar plin de împliniri!”, a mai declarat primarul din Rădăuți.

De precizat că tot luni, și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la Rădăuți, unde a vizitat noua investiție în pavilionul de la Școala Specială „Sf. Stelian” și a felicitat cadrele didactice și reprezentanții administrației locale, în cadrul festivității de deschidere a anului școlar.

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 10 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.