Monitorul de Suceava

Băut și fără permis, un septuagenar a căzut de pe mopedul cu care se plimba

Sandrinio NEAGU

Un apel la 112 avea să se lase cu urmări nefaste pentru un bărbat de 74 de ani, din Vicovu de Sus. O persoană a anunțat vineri, la orele amiezii, faptul că o persoană care a căzut de pe un moped a suferit leziuni. La fața locului a mers o ambulanță SMURD, dar și polițiștii din Vicovu de Sus. Rănitul a fost diagnosticat cu „hematom occipital” și a primit îngrijiri medicale, iar apoi a refuzat să fie transportat la spital.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spitalul din Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

După ce au verificat baza de date, oamenii legii au aflat că septuagenarul nu avea permis de conducere, iar mopedul pe care se afla nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.