Monitorul de Suceava

Bărbatul găsit înjunghiat în casă a fost omorât. Poliția îl caută pe criminal

Sandrinio NEAGU

Autopsia cadavrului bărbatului de 51 de ani găsit mort în cursul zilei de joi, 3 octombrie, într-o casă din Mușenița a arătat că acesta a fost ucis. De altfel, aceasta era și prima ipoteză de lucru a procurorului criminalist care a preluat ancheta, dar și a polițiștilor de la IPJ Suceava. Și asta pentru că Radu Florin Lăzărescu a fost găsit pe jos, cu multiple plăgi înjunghiate, inclusiv în zona gâtului.

Probabilitatea ca aceste plăgi să fi fost urmarea unui accident casnic era minimă, iar autopsia a eliminat-o. Acum, anchetatorii trebuie să dea de urma criminalului, sens în care au avut loc audieri, dar au fost ridicate și imagini surprinse de camerele de supraveghere pe care oamenii din Mușenița le aveau.

Radu-Florin Tudurean, primarul comunei Mușenița, a mărturisit că îl știa pe decedat de foarte mulți ani, iar faptul că în sat a avut loc o crimă nu face decât să sporească starea de neliniște în rândul oamenilor.

”Era o persoană pașnică și care nu a creat probleme niciodată. Nu consuma nici băuturi alcoolice de 10-15 ani, iar ca bani nu stătea deloc bine, așa încât nu văd de ce să fi dorit cineva să-l tâlhărească. Toată comunitatea a rămas fără cuvinte și acum așteptăm să vedem ce s-a întâmplat cu adevărat. La noi în comună nu au avut loc astfel de evenimente și suntem îngrijorați”, a precizat primarul din Mușenița.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.