Monitorul de Suceava

Băcănia Boierească a inaugurat un magazin în București

Adelina TALPALARIU

 

Produsele cu gust inconfundabil marca Băcănia Boierească ajung de acum mai simplu și mai rapid pe masa pofticioșilor din Capitală și zonele din apropiere, odată cu inaugurarea primului magazin din București, în Piața Dorobanți, Intrarea Tudor Ștefan, nr. 9.

Un nou magazin dedicat autenticităţii şi calităţii fără compromisuri, cu preparate din carne curate și sigure, pentru cei care apreciază calitatea produselor de cel mai înalt nivel.

Gama de produse disponibilă în locaţia din Bucureşti include preparatele afumate şi crude, dar şi produse de la alţi producători locali. Băcănia Boierească are colaborări cu 24 de producători şi procesatori locali, preponderent din zona Moldovei.

Sunt peste 150 de produse listate în oferta locaţiei din Capitală, vedete fiind produsele din carne tradiționale, realizate artizanal, sănătoase și gustoase, preparate care conțin doar carne și condimente pentru gust (fără pic de conservanți, aditivi sau E-uri): salamul crud uscat, cârnaţii sticks sau pastrama de vită Angus.

 

·        Un moment important pentru business

 

Decizia de a deschide un magazin în București a venit ca urmare a cererii în creştere din partea clienţilor din Capitală, care comandau până acum online.

Locaţia Băcăniei din Bucureşti acoperă o suprafaţă de 85 metri pătraţi, din care 40 mp sunt alocaţi spaţiului de vânzare.

Băcănia Boierească a fost fondată în 2015 şi reprezintă un lanţ integrat de la fermă la băcănie cu produse alimentare artizanale şi naturale.

Fondatorii Georgiana şi Cosmin Păstrăv au pornit de la o mică băcănie situată la demisolul unei pensiuni pe care aceștia o au în Suceava.

Cei doi aveau la acea vreme o fermă de vaci Angus şi carnea era inclusă în meniul restaurantului pensiunii. Au creat astfel un sistem în care lanţul de producţie este atent monitorizat, de la iarbă până la produsul final.

„Extinderea în Bucureşti este un moment foarte important pentru noi.

Am pornit de la nevoia noastră – de a avea acces la produse curate şi sigure, iar carnea premium să fie din cele mai bune surse – şi am descoperit astfel că sunt mulţi alţii care apreciază calitatea produselor de cel mai înalt nivel”, a declarat Georgiana Păstrăv, cofondatoare Băcănia Boierească.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 17 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.