Monitorul de Suceava

Aveți nevoie de servicii pentru administrarea imobilelor? Apelați, atunci, la firma DecoImob

 

Mulți dintre noi trăim la bloc, însă nu toți știm și ce se petrece în “culise.” Veți afla mai multe în acest articol, precum ce pachete intră în serviciul de administrare imobile de la DecoImob.

Dacă sunteți proprietarul unui apartament, știți deja ce presupun cheltuielile lunare: gazul, curentul, apa ș.a.m.d. Totuși, pentru buna funcțiune a unui bloc, au loc, în fundal, mai multe tranzacții, comunicări și probleme gestionate de către comitetul executiv, cenzor și președintele asociației. Dacă sunteți oricare dintre organele de conducere ale unei asociații, atunci aveți nevoie să apelați la firma DecoImob. De ce? Vă spunem imediat.

Motive pentru care să apelați serviciul de administrare a imobilelor de la firma DecoImob

Eficientizare. Cu cât mai mare este blocul, cu cât mai mulți proprietari sunt sub umbrela asociației și cu cât mai multe străzi sunt acoperite, cu atât lucrurile devin din ce în ce mai complicate. Așadar, pentru a vă asigura de buna funcțiune a lucrurilor, serviciul de administrarea imobilelor vă este la dispoziție. Ce include? Gestionarea financiară, contabilă, de casierie și tehnică. Vom vorbi despre fiecare în parte:

Când vorbim de bani, lucrurile pot scăpa de sub control rapid din diferite motive. Cheltuielile se împart, declarațiile sunt pierdute, iar taxele pot întârzia. De aceea, acest serviciu este printre cele mai importante din pachetele disponibile. Serviciul financiar asigură:

Evidența contabilă este la fel de importantă. Pentru a vă asigura că resursele financiare ale asociației sunt gestionate corect și cu transparență, iar cheltuielile sunt repartizate corect, aveți nevoie și de acest pachet. Pe scurt, aveți o privire de ansamblu asupra serviciilor incluse:

Acest serviciu este important, deoarece cu ajutorul unui contabil, optimizați costurile și preveniți conflictele între proprietari, în cazul unor neînțelegeri.

Așa cum vă puteți imagina, serviciile de casierie sunt necesare în orice situație unde există tranzacții de orice fel, fie cash sau bancare. Acest pachet nu se limitează doar la încasări, ci include și următoarele:

Probabil una dintre cele mai vizibile servicii din categoria administrari imobile, având în vedere că vorbim despre muncă fizică. Pachetul tehnic, include, după cum vă puteți imagina, tot ce ține de buna funcțiune a spațiilor comune. Iată o listă de aspecte ce pot fi gestionate prin acest pachet:

Puteți opta pentru toate pachetele sau puteți cere o ofertă personalizată, în funcție de nevoile dvs. Contactați acum echipa DecoImob!

 

Contact:

+040 756 36 28 28

office@decoimob.ro

Sursă foto: decoimob.ro

 

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.