Monitorul de Suceava

Aur și argint pentru pugiliștii de la CSM Suceava la Naționalele de juniori

Gabriel TODERAŞCU

 

CSM Suceava s-a prezentat cu doi pugiliști la Campionatul Național de box pentru juniori de la Bacău, ambii sportivi pregătiți de Andu Vornicu reușind rezultate foarte bune.

Astfel, Ioan Șerban Stoica a reușit să urce din nou pe treapta întâi a podiumului de premiere după ce anul trecut a ieșit campion național de cadeți. În finala categoriei 48 de kilograme, Stoica l-a învins clar, decizie 5-0, pe argeșeanul Nicolae Sebastian Preda.

În ce-l privește pe Constantin Vodă, și el medaliat cu aur în 2023 la naționalele de cadeți, a trebuit să se mulțumească de această dată cu titlul de vicecampion după ce a pierdut la puncte finala disputată împotriva orădeanului Ionuț Mădălin Călugăr.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cred că acești sportivi merită să fie apreciați mai mult ca urmare a rezultatelor pe care le-au obținut. Este foarte greu să putem continua la un nivel ridicat dacă nu suntem susținuți, mai ales că pugiliști cu rezultate ca ei primesc constant oferte de la cluburi mai potente financiar. Mă aștept ca autoritățile locale să ne ia și pe noi în vedere, pentru ca acești copii să vadă că munca le este respectată”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.