Monitorul de Suceava

Aur la Campionatul Național de Taekwondo pentru o elevă de la Colegiul Militar

Adelina TALPALARIU

 

Eleva fruntaș Oana Andreea Pintilie, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, se bucură de noi rezultate excelente, obținute de această dată în cadrul Campionatului Național de Taekwondo, desfășurat la Odorheiu Secuiesc.

La competiția de la finele lunii septembrie, eleva a obținut locul I la proba de poomsae, la triplu.

Eleva ștefănistă vine din Iași și a descoperit de la o vârstă fragedă pasiunea pentru sport, practică taekwondo de peste 10 ani, iar până în prezent a adunat în palmares multe premii și trofee.

„Ambiția și perseverența pentru pasiunile mele au dat roade după aproape 10 ani de antrenamente intense. Participând la Campionatul Național de Taekwondo, proba poomsae, am obținut cu mândrie locul I la proba de triplu. Această realizare este cu atât mai specială cu cât implică sincronizare absolută între coechipieri, o adevărată dovadă de disciplină și muncă în echipă.

Aș dori să adresez mulțumiri din suflet antrenorului și instructoarei, fără de care acest rezultat nu ar fi fost posibil. Clubul din care fac parte, numit CS Taeback, este ca a doua familie pentru mine și toți ceilalți colegi, unde am copilărit, crescut și progresat împreună”, a arătat eleva.

Cu toate că programul unui elev de liceu militar este foarte încărcat, Oana Andreea Pintilie își dedică timpul liber antrenamentului.

Iubitoare a sportului, ștefănista practică și Haidong Gumdo, o altă latură a artelor marțiale.

„Am participat la Campionatul Național de Haidong Gumdo (sabie), desfășurat la Eforie Sud, la finele lunii august, și am câștigat cu onoare locul II la două dintre cele trei probe, <Ball Cutting> și <Paper Cutting>. Această experiență îmi amintește că prin muncă și determinare orice este posibil”, a mai adăugat adolescenta.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.