Monitorul de Suceava

Atleții suceveni au reușit multe podiumuri la Naționalele de cros

Gabriel TODERAŞCU

Atleții suceveni au avut o comportare foarte bună la Campionatul Național de cros desfășurat la Băile Felix.

Astfel, Antonia Bodnariuc și Talida Sfarghiu, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, s-au clasat pe locurile unu și trei în proba de 6.000 de metri a categoriei de vârstă Under 23.

Alte două sportive pregătite de Erzilia Țîmpău, este vorba de Sabrina Ivorciuc și Ioana Mândrilă, au devenit vicecampioane naționale. Prima în proba de 3.000 de metri a categoriei Under 16, iar cea de-a doua în proba de 1.200 de metri a categoriei Under 13.

O performanță excelentă a reușit gruparea CSM Bucovina Rădăuți, antrenor Bogdan Roșcăneanu, care a izbutit să devină campioană națională de tineret în întrecerea pe echipe, concurând în alcătuirea Andrei Ihnatiuc, Marco Tărnăuceanu și Ștefan Cuciureanu. La individual, Ihnatiuc s-a poziționat al doilea, în vreme ce Tărnăuceanu a sosit pe trei.

De asemenea, CSM Dorna Vatra Dornei a punctat prin Casian Zară, medaliat cu argint în proba masculină de 1.500 de metri a categoriei de vârstă Under 13, și Claudia Costiuc, care a urcat pe treapta a trei a podiumului de premiere în proba de 4.000 de metri a categoriei Under 20. Ambii atleți sunt antrenați de Cristian Prâsneac.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.