Monitorul de Suceava Muncă de-o viață

Asistenta medicală Maria Belțic, de la Salcea, la final de activitate după 50 de ani în slujba pacienților

Florin PAIU

Zi importantă și fericită în familia primarului din Salcea, Ezekiel Belțic. Mama acestuia a ieșit la pensie după 50 de ani în care a fost în slujba pacienților, în calitate de asistent medical principal.  

Maria Belțic a activat timp de peste 43 de ani la Salcea și câțiva ani la Calafindești, adunând cu alte cuvinte o viață în această muncă, în calitate de asistent de medicină de familie.

Cu emoție, Maria Belțic a avut parte de un moment festiv la cabinetul din Plopeni în care a lucrat, primind un buchet mare de flori, un tort și o plachetă de recunoștință și apreciere la final de activitate, din partea Consiliului Local și Primăriei Salcea.

Maria Belțic a răspuns la rândul ei cu emoție și a adus mulțumiri familiei și întregii comunități, manifestându-și speranța că oamenii nu o vor uita.

„Final de activitate în calitate de asistentă medicală principală pentru cea mai bună mamă, soție și bunică.  

Întreaga familie Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că ești mama noastră și îți mulțumim pentru dragostea, implicarea și sacrificiul dovedit în a ne crește, alături de tatăl nostru, în învățătura lui Dumnezeu, iubindu-L pe El și pe semenii noștri.

Îți mulțumim că ne-ai învățat să iubim, să iertăm și să facem doar bine celor ce au nevoie de noi, indiferent de <preț>, fiind exemplu pentru noi prin activitatea desfășurată.

Întreaga comunitate vă mulțumește pentru devotamentul, seriozitatea și implicarea permanentă realizată în activitatea de asistent medical principal de aproximativ 50 de ani, activitate desfășurată în orașul Salcea și în comuna Calafindești.

Vă mulțumim că ați ales și v-ați desfășurat activitatea medicală de peste 43 de ani printre și pentru noi, în orașul Salcea, fiindu-vă recunoscători totdeauna pentru sacrificiul dumneavoastră în folosul vieții noastre și a familiei cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat.

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, fericire, înțelepciune, dragoste, pensie lungă și viață veșnică alături de toți cei dragi ai dumneavoastră! Întreaga familie te iubește și te prețuiește”, a transmis primarul Ezekiel Belțic.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 01 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.