Monitorul de Suceava Se poate!

Articolul din Monitorul de Suceava i-a urnit pe cei din Primăria Vatra Dornei să igienizeze zona din spatele Cazinoului

Sandrinio NEAGU

Articolul publicat de Monitorul de Suceava în care prezentam cum arată zona din spatele Cazinoului din Vatra Dornei după abandonarea lucrărilor care au fost demarate acolo a avut efect. Reprezentanții Primăriei Vatra Dornei au trimis în cursul zilei de luni mai mulți muncitori și utilaje pentru a igieniza întreaga zonă.

Resturile de beton aruncate pe spațiul verde au fost ridicate, la fel cum s-a întâmplat și cu plasele de sârmă folosite pentru turnarea betoanelor, dar și cu alte resturi din activitate. Terenul a fost nivelat și în mod normal ar trebui plantată iarbă.

E un prim pas spre normalitate, dar până la finalizarea lucrărilor încă mai e mult de muncă. Merită de apreciat reacția celor din Primăria Vatra Dornei, dar este de neînțeles de ce nu au făcut această curățenie mai repede. Nu de alta, dar Cazinoul este simbolul orașului-stațiune de interes național, este vizitat de un număr mare de turiști, iar tot ceea ce ține de acest monument istoric merită o atenție suplimentară.

Lucrările au fost abandonate de săptămâni bune, iar senzația era aceea că s-a întâmplat un cataclism natural, iar muncitorii au dispărut pur și simplu în timpul acestui eveniment. Unele materiale de construcții abandonate în acea zonă din spatele Cazinoului reprezentau un adevărat pericol public, putând provoca rănirea celor care circulau pe acolo. Rămâne de văzut dacă este doar o curățenie de moment sau dacă lucrările de amenajare a zonei vor continua până la finalizarea acestora.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Iulie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.