Monitorul de Suceava

Antonia, Killa Fonic, Alina Eremia sau Ruby dau tonul distracției la balurile bobocilor din acest sezon

Adelina TALPALARIU

Liceenii încep sezonul distracției și intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru organizarea balurilor bobocilor din acest sezon.

Ținutele au fost deja alese, invitații speciali antamați, iar pentru momentele artistice care vor antrena publicul se fac ultimele repetiții.

În municipiul Suceava, sparg gheața liceenii de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” care au programat spectacolul pentru 11 octombrie, pe scena Casei de Cultură. Ami este artista invitată de organizatori să-i distreze pe adolescenți.

Sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Suceava vor petrece anul acesta la Club Hugo, pe 17 octombrie, pe muzica lui IDK.

Urmează Colegiul Național „Mihai Eminescu”, pe 18 octombrie, care a ales-o pe Antonia să anime atmosfera balului bobocilor, artista fiind invitată și la balul celor de la Liceul Tehnologic Liteni, din 24 octombrie.

Pe 20 octombrie, e rândul liceenilor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară să-și sărbătorească bobocii, iar pe 25 octombrie al celor de la  Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”.

Fly Project sunt invitați la balul bobocilor de la Colegiul „Petru Rareș”, din 7 noiembrie, iar Alina Eremia vine la petrecerea celor de la Colegiul „Ștefan cel Mare”. Pe 8 noiembrie este programat spectacolul celor de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”, pe 20 noiembrie e rândul celor de la Colegiul „Petru Mușat”, iar pe 21 noiembrie vor petrece studenții de la Universitatea Suceava.

Elevii de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți l-au ales pe Killa Fonic să încingă atmosfera balului din acest an. Tot la Rădăuți, la petrecerea celor de la Colegiul Tehnic este invitată artista pop Ruby.

 De pe scenă, bobocii și susținătorii participanți la bal se vor retrage în cluburile din oraș, pentru petrecerile de after-party și pentru a trage concluziile post eveniment.

De altfel, sezonul balurilor bobocilor nu e deloc ușor de pregătit. Organizarea evenimentului presupune multă muncă din partea elevilor din clasele a XII-a, care, prin tradiție, au datoria de a organiza ca la carte sărbătoarea în cinstea colegilor lor nou-veniți. Munca nu este ușoară, iar organizatorii își dau toată silința pentru ca liceul lor să se remarce prin cel mai frumos spectacol. 

Chiar dacă au la îndemână multe alte variante de a se distra și de a-și petrece timpul liber, balurile pentru boboci încă suscită interesul adolescenților suceveni.

Cronici ale spectacolelor din această toamnă, imagini video și galerii foto veți găsi pe https://www.facebook.com/monitorulsv.ro.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 08 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.