Monitorul de Suceava

ALERG PENTRU TINE - un maraton de fapte bune la Sucevița

 

Pe 28 septembrie, Sucevița va fi gazda primului maraton de alergare din Moldova dedicat pentru împlinirea visului pacienților de paliație! ALERG PENTRU TINE este un run trail caritabil organizat de Spitalul de Paliație „Sfântul Luca”, în parteneriat cu Asociația „Dăruim Clipe” și are ca scop conștientizarea importanței paliației, promovarea sănătății și a iubirii față de aproapele nostru.

 

O competiție sportivă cu atmosferă de festival

ALERG PENTRU TINE te pune la încercare cu trei curse de alergare, cu niveluri de dificultate diferite: cursa de 9km, cursa de 20 km și cursa copiilor. Competiția începe sâmbătă, 28 septembrie, la punctul de start Pensiunea Casa Avram. Accesul la eveniment se face în intervalul 7:00 - 9:00. Înscrierile se fac online la: https://www.centrulsfluca.ro/alerg-pentru-tine.php .

Mai mult decât o competiție, ALERG PENTRU TINE este un eveniment dedicat pentru întreaga familie, cu momente de distracție, surprize, dj, muzică și o petrecere câmpenească de încheiere cu bucate bucovinene gătite cu suflet. Ia-ți prietenii, familia, echipează-l bine pe cel mic și hai să petrecem împreună o zi de weekend de neuitat!

Înscrie-te la competiție și beneficiezi în taxa de înscriere de kitul de participare ce conține tricoul oficial, rucsac, acces la puncte de hidratare și accesul la festivitatea de închiere.

O tură de bine, care face bine!

Nu contează vârsta sau experiența în alergare, ci mai degrabă determinarea de a fi de ajutor pentru cei care au reală nevoie. ALERG PENTRU TINE este evenimentul care își propune să aducă împreună oameni buni și pasionați de mișcare din întreaga țară, care să se bucure de amintiri noi cu momente speciale și peisaje de neuitat în inima Suceviței. 

ALERG PENTRU TINE este un simbol al speranței, solidarității și umanității. Într-o lume în care nevoia de compasiune și sprijin este mai mare ca oricând, astfel de inițiative aduc un strop de lumină în viețile celor care se confruntă cu greutăți inimaginabile. Pe 28 septembrie, Sucevița devine nu doar un loc de alergare, ci un sanctuar al speranței și al visurilor împlinite.

Înscrie-te aici: https://www.centrulsfluca.ro/alerg-pentru-tine.php și urmărește mai multe noutăți despre eveniment pe paginile de social media https://www.facebook.com/profile.php?id=61561917959520

________________________________________________________________________

Spitalul „Sfântul Luca” din Sucevița este unul dintre primele spitale la nivel național care de 10 ani oferă servicii de paliație. O echipă multidisciplinară de medici, terapeuți, psihologi și asistenți medicali sunt alături de toți pacienții cu îngrjire medicală specializată, sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală.

Serviciile de paliație se adresează pacienților cu simptomatologie severă și necontrolată care necesită supraveghere și îngrijire continuă.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.