Monitorul de Suceava

A plecat să își ajute soția însărcinată care acuza probleme, dar s-a oprit într-un cap de pod

Sandrinio NEAGU

Un bărbat din satul Basarabi, comuna Preutești, a plecat în seara zilei de joi, 3 octombrie, spre satul Valea Bourei, comuna Dolhești, pentru a-și ajuta soția însărcinată care se afla la părinții ei și care reclama probleme medicale. Când a primit telefonul, s-a urcat pe un scuter cumpărat cu aproximativ un an de zile în urmă din străinătate și a plecat la drum. Nu a mai ajuns la destinație, pentru că în momentul în care se afla pe DJ 208, la intrarea în Dolheștii Mari, nu a mai putut control scuterul și a intrat într-un cap de pod.

A suferit leziuni, un martor a sunat la serviciul unic de urgență, iar la fața locului a ajuns atât un echipaj medical, cât și poliția. Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale, dar în cele din urmă a ajuns la Fălticeni. Și asta pentru că a consumat băuturi alcoolice, iar polițiștii care l-au testat cu aparatul etilotest au constatat că acesta a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiții, la spitalul din Fălticeni i-au fost luate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, bărbatul nu avea nici permis de conducere, iar scuterul nu era înmatriculat.

Va fi cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.