Monitorul de Suceava

A băut în barul Havana, iar apoi s-a izbit într-o mașină aflată în apropiere

Florin PAIU

Un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a tamponat o mașină în zona Gării Burdujeni. Respectivul tocmai ieșise din barul Havana aflat în apropiere, pe strada Jean Bart.

Luni noapte, în jurul orei 23.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat că pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, zona Gării Burdujeni, a avut loc o tamponare, iar șoferul implicat a fugit.

Echipajul deplasat în zonă a identificat mașina suspectă pe strada Putna, cu avarii, iar lângă ea pe șofer. Acesta a recunoscut că a consumat mai multe beri, după care a plecat de la barul Havana de pe strada Jean Bart, cu autoturismul marca Honda, pe care l-a condus până pe strada Putna.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul ieșit din crâșmă avea concentrația de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus de polițiști la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și așteaptă la dosar rezultatul alcoolemiei în sânge.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 15 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.