Monitorul de Suceava

90.000 de suceveni au semnat pentru susținerea candidaturii liderului PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale

Dan COMAN

Prim-vicepreședintele PNL și președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să mulțumească echipei liberale din județ pentru strângerea a 90.000 de semnături atât pentru susținerea candidaturii liderului PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale, cât și pentru echipa de candidați liberali suceveni pentru alegerile parlamentare.

„Acțiunea de strângere de semnături din poartă în poartă a mers excepțional. Am fost primiți foarte bine și sunt convins că, dacă cele 90.000 de semnături se transformă în voturi, PNL va redeveni forța politică numărul unu în județul Suceava.

Acest lucru se datorează faptului că oamenii cunosc ce am realizat în administrarea județului și în fiecare localitate”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că va fi prezent la București pentru a duce cele 90.000 de semnături la sediul central al partidului, iar la mijlocul săptămânii vor fi depuse candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Suceava.

„Mulțumesc tuturor celor care au semnat! Îi așteptăm la vot, la fel cum îi așteptăm pe toți sucevenii. Suntem pregătiți să facem ce este necesar pentru județul Suceava”, a încheiat Flutur.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.