Monitorul de Suceava Festivitate

52 de „Cupluri de aur” din Suceava, sărbătorite în zona de agrement Tătărași

Cosmin ROMEGA

Frumoase și emoționante momente au fost trăite la finele săptămânii trecute de 52 de „Cupluride aur” din municipiul Suceava, care au fost sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

Ținând cont de numărul mare al participanților direct implicați, la care se mai adăugau copii, nepoți și prieteni, evenimentul, care trebuia să aibă loc la sediul Primăriei Suceava, a fost organizat în Zona de agrement Tătărași.

„Am sărbătorit astăzi 52 de cupluri de aur, care au împlinit 50 ani de căsătorie. Le-am urat multă sănătate și i-am asigurat de respectul comunității sucevene. La mulți ani, cu sănătate!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care a inițiat această frumoasă tradiție cu aproape 20 de ani în urmă.

„Cuplurile de aur” au fost felicitate, au primit diplome de fidelitate, buchete de flori și li s-a înmânat și câte un premiu de 1.000 de lei, stabilit prin decizie de Consiliu Local, iar la final au fost invitate la prăjituri și să servească câte un pahar de șampanie.

Pentru Ion Lungu, sărbătorirea celor 52 de „Cupluride aur” marchează încheierea mandatului său de primar al Sucevei, timp în care a sărbătorit aproape 2000 de cupluri care împliniseră 50 de ani de căsătorie.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 30 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.