|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
TOTUSI EXISTA SI UN ADEVAR FUNDAMENTAL: ESTE PRODUS IN BUCOVINA! IN TARA LA TARGURI LUAU DIN ENGRO-URILE LOCALE SI ETICHETAU ! | ![]() |
![]() |
PRODUS IN BUCOVINA ESTE O MARE TEAPA,PRODUSELE NU SUNT SI N-AU FOST NICIODATA TRADITIONALE,PRIMA REGULA ESTE CARNEA TREBUIE SA FIE DE PORC CRESCUT IN GOSPODARII TARANESTI SAU FERME ATESTATE ECOLOGIC DECI CRESC PORCII INTR-UN AN SI CEVA,2 CULOAREA MINUNATA ESTE DATA DE ROSUL CARMIN IAR CARNEA E IMBIBATA CA UN BURETE CU SALITRA,DE FAPT VAND LA PRET MULT MAI MARE, IN CONDITII DE LIPSA DE IGIENA CEEA CE GASITI SI-N MULTELE LOR MAGAZINE DIN ORAS ! PROSTIA OMENEASCA ESTE CEA MAI PROFITABILA METODA DE IMBOGATIRE! |
![]() |
![]() |
este renumitul parizer bucovinean, pe care toti bunicii si strabunicii nostri il preparau cu mare spor si drag in batatura. | ![]() |
![]() |
Mergea și o iahnie bătută cu....bulanul. | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.
(14 sep 2013, 12:00:51