|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
Reciproca nu e valabila...![]() |
![]() |
![]() |
Sunt pastrati in camere (depozite) frigorifice pana in decembrie cand sunt scosi pe piata. Atunci afara este deja rece, iar eventualii turturi de pe brad... dau bine la vanzare (tocmai i-am adus de pe munte unde a nins fratioare, e proaspat taiat, uite are gheata pe el). Problema apare cand il bagi in casa la cald... te tine o saptamana, apoi incep sa cada acele. Chestia asta se facea si inainte de '89 cand brazii se taiau pe la jumatea' lui noiembrie si apoi trimisi la Bucuresti unde erau tinuti in halele de carne pana de Craciun. Dar atunci se trimiteau 10 - 20 de brazi, acu... "e democratie si e baieti destepti". Culmea e ca organele abilitate habar nu au de chestia asta, ei incepand controalele din luna decembrie. |
![]() |
![]() |
Din cate am inteles echipa operativa s-a format in urma unei'turnatorii'.Vreau sa stiu ce fac organele abilitate cu paza si administrarea padurilor respectiv salariatii Ocolului silvic,politia din comuna,etc. Nu cumva... si ei...? | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.
( 8 nov 2012, 11:23:37