|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
Calea spre colaps economic e pavată cu populisme Deşi-i portocalie e roşie de sângele sacrificat Şi aici e loc de toate : vrăjeală , ţepe şi bigotisme Dar direcţia e una singură : în jos ( automat ) S-a nimerit să avem lideri cu cârcei la creier Cu educaţie proastă şi ignoranţă pe măsură Avem nevoie minimă’n Suceava de-un lepidopter Ce ne vinde-n repetate ori cu .. o semnătură Şi-au dat mâna cu mafia strângându-ne de gât Volatilitatea intestinelor portocalii pare imensă Nota de plată o achită ( normal ) tot acel amărât Care tace ( nu cumva s-aducă cuiva vreo ofensă ) |
![]() |
![]() |
O firma care vinde sub acest slogan, intr-un mare complex comercial din Suceava, are in oferta si "Cremvursti de piept de pui". Avand la vanzare 2 sortimente, la preturi diferite si cu culori diferite, am intrebat - curios, care este diferenta dintre cele doua ... Si vanzatoarea vine cu un raspuns prompt si halucinant: cei deschisi la culoare sunt cu "grasime de porc" iar cei inchisi la culoare sunt cu "ulei". Deci cremvurstii de piept de pui "Produs in Bukovina" sunt facuti cu ... grasime de porc. Fain, nu ? Stiu, si alte firme mari fac la fel, nu am inventat noi porcul ... ce facem noi insa nu e diferit cu nimic, iar sloganul de mai sus nu e decat o mare prostie sforaitoare, de prostit fraierii. | ![]() |
![]() |
De ce este scris cu "k" Bucovina? | ![]() |
![]() |
PUTETI CUMPARA CU INCREDERE PRODUSUL ORIGINAL RAHAT CU URECHI TIP FLUTURE CAP DE BOU MORT. Bineinteles, de culoare portocalie. | ![]() |
![]() |
legumele si cartofii ,produse ale celor ce trudesc in comunele din jurul Sucevei,ce sunt aduse de producatori sunt vandute pe cutii de banane ,fiindca bietii producatori nu au loc in cele doua piete. Si acestea sant produse in Bucovina. | ![]() |
![]() |
daca Ireal vorbeste de Killer(o firma de rahat,spune eu),are dreptate.. am fost pe la ei in fabrica,prin salile de transare si productie si am vazut cum se fac mezelurile lor.si da,ai drepate..numai produse naturale nu se numesc ceea ce fac ei. am vazut cum o costita de 1 kg,dupa ce trece pe la o masina care pur si simplu injecteaza cu apa,ajunge la 1,5-2 kg... am cumparat odata,acum nici nu vreau sa mai aud de ei... cat despre piata "naturista",cine mai merge sa cumpere carne,cascaval care sta in soare si praf o zi intreaga???? |
![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.
(25 aug 2011, 12:13:20