|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
PRODUS TRADITIONAL=PRODUS DIN CARNE DE ANIMAL ,CRESCUT IN GOSPODARIE SAU 100% ECOLOGIC SI IN A CAREI PREPARARE NU SUNT FOLOSITE PRODUSE CHIMICE E-URI,SALITRA ,NU SUNT INJECTATE ,DECI PREPARAT EXACT CUM FACEAU BUNICII PE VREMURI! DACA CREDETI CA EXISTA ASA CEVA SUNTETI NAIVI DIN CALE AFARA.CARNEA CARCASA SE IMPORTA DIN OLADA,GERMANIA SI UNGARIA CU UN PRET IN JUR DE 4,8-5.10 RON/KG.ACESTI PORCI,RASE DE CARNE AJUNG LA 110-120 KG IN MAI PUTIN DE 6 LUNI,TINAND CONT CA ALTFEL AR AJUNGE LA ACEASTA GREUTATE IN CCA 14 LUNI(CRESCUTI IN GOSPODARII).RAUL NU ESTE IN FAPTUL CA ACEASTA CARNE NU ARE NICI-UN GUST, CI NENOROCIREA VINE DE LA HORMONII DE CRESTERE (DE AIA VEDETI FETITE DE 11 ANI FEMELE IN TOATA REGULA SI CU SANII FLASCI CA BABELE LA TARA CE-AU NASCUT 6-7 COPII) SI ANTIBIOTICELE ADMINISTRATE PREVENTIV ,PERIODIC ANIMALELOR PANA LA SACRIFICARE! | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.
( 1 feb 2014, 18:06:26