Comentarii
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.
(31 mar 2014, 12:06:15
Tema concursului e specifica unei scoli profesionale de bucatari, ce treaba are cu ingineria alimentara?
Poate e scris articolul aiurea si concursul a fost mai serios dar din citirea textului de mai sus m-a apucat rasul.
Te-ai astepta de la studentii de inginerie alimentara sa aiba ca tema de concurs ceva de genul:
- toate echipele sa prepare o paine bio iar echipa care poate garanta cea mai lunga perioada de valabilitate pentru produs sa castige. Aici s-ar fi vazut cine are cunostinte serioase de inginerie alimentara.
sau
- echipa care reuseste sa minimizeze folosirea de chimicale la prepararea unui tip de salam din comert dar maximizandu-i perioada de valabilitate
etc
De studentii astia va depinde sanatatea sucevenilor iar cei mai straluciti dintre ei vad ca sunt tratati doar ca simpli bucatari.
N-am vazut partea de inginerie in acest concurs, e doar un amarat de concurs pt maestri bucatari.