Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2016 - Anul XXI, nr. 170 (6283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7317 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gregorian Bivolaru a fost adus în România

Vineri, 22 Iulie 2016 (17:19:50)SURSA: Mediafax.ro
Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost adus vineri din Franţa în România, acesta fiind încarcerat la Centrul de Arest Preventiv al Poliţiei Capitalei, au declarat surse din cadrul Poliţiei Române pentru MEDIAFAX."În urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Franţa, la data de 22 iulie, poliţiştii di... Integral pe Mediafax.ro
SURSA: Mediafax.ro
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gregorian Bivolaru a fost adus în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă de purcel la ceaun, cu ardei şi năut Este un preparat consistent şi gustos, care se face fără mari eforturi şi se pretează mai ales la petrecerile cu mâncare pregătită la ceaun. Poate fi însă gătit şi în clasica oală din bucătăria de la bloc, iar rezultatul savuros nu... Citeşte