Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Am dispus o anchetă în baza căreia vom lua măsuri în cazul incidentului de pe Otopeni

Duminică, 30 Decembrie 2007 (15:00:46)

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a dispus începerea unei anchete cu privire la incidentul de pe Aeroportul Otopeni şi a cerut conducerii aeroportului să pună la dispoziţia pasagerilor o altă aeronavă care să plece cu o întârziere cât mai mică.
  "Deja am dispus înfiinţarea comisiei de anchetă, care s-a deplasat acolo pentru a elibera pista. I-am spus directorului general să furnizeze pasagerilor toate serviciile şi să pună la dispoziţia acestora o altă aeronavă care să plece cu o întârziere cât mai mică. I-am mai spus directorului general Ţară să ia toate măsurile pentru a elibera pista, astfel încât să se reia traficul în condiţii normale. La ora actuală sunt informat din 15 în 15 minute despre situaţia anchetei. În baza rezultatelor anchetei, vom lua măsurile care se impun", a declarat pentru MEDIAFAX, ministrul Transporturilor.

O aeronavă a companiei Tarom care se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Otopeni spre Sharm El Sheikh a lovit o maşină aflată pe pistă, nicio persoană aflată la bord nefiind rănită în urma incidentului.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.30, în momentul în care avionul se pregătea să decoleze. Avionul primise acordul de decolare, însă vizibilitatea era redusă.

În urma incidentului, cei 120 de pasageri au fost evacuaţi printr-o procedură specială.

Pentru că aeronava a fost avariată, zborul a fost temporar suspendat, iar pasagerii au fost aduşi în terminalul Aeroportul Otopeni.

Cei 120 de pasageri aflaţi la bordul avionului avariat îşi vor continua călătoria cu o altă aeronavă, care va pleca în orele următoare. Reprezentanţii aeroportului pregătesc deja un alt avion şi un alt echipaj, care urmează să îi preia pe pasageri şi să îi ducă spre Egipt.

Bagajele pasagerilor au fost împrăştiate pe câmp, în zona în care s-a produs incidentul. Acestea urmează să fie recuperate şi duse la avionul cu care urmează să plece pasagerii spre Egipt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Am dispus o anchetă în baza căreia vom lua măsuri în cazul incidentului de pe Otopeni.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Am dispus o anchetă în baza căreia vom lua măsuri în cazul incidentului de pe Otopeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte